Bent u op zoek naar een interieur afgestemd op uw smaak, behoeften en budget? Dan bent u bij Interieurbouw Deneef uit Schepdaal aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar staat de familie Deneef garant voor kwaliteitsvol maatwerk van keuken en leefruimte tot badkamer en dressing.

Rudi Deneef begon meer dan 25 jaar geleden met een schrijnwerkerij, die evolueerde naar een ontwerpatelier voor keukens en interieur. Zijn zonen Kevin en Giel vervoegden de zaak en namen elk specifieke taken op zich. Giel staat in voor het ontvangst van de klanten en de ontwerptekeningen. Kevin behartigt de computergestuurde machines en de plaatsingsdienst.

Interieurbouw Deneef zorgt voor zowel het creatieve ontwerpproces als voor de concrete uitvoeringen en plaatsing in Cottage stijl.

Giel Deneef: “We ontwerpen het droomproject van de klanten voortgaande op hun specifieke verlangens en binnen hun budget. We luisteren naar onze klanten en proberen te begrijpen wat ze voor ogen hebben, waardoor we aan hun wensen kunnen voldoen. We maken alles op maat in nieuwbouw, verbouwingen, klassieke of moderne stijl of er iets tussenin. Zo proberen we bijvoorbeeld effen strakke kleuren te combineren met warme tinten. Een moderne hedendaags interieur is onze sterkste troef maar cottagestijl is ook mogelijk.”

“Met subtiele kleurnuances, bijzondere aandacht voor de materiaalkeuzes, oog voor detail creëren wij aan de hand van een getailleerde 3D-tekening een stijlpalet. Zo krijgt iedere ruimte als vanzelf een eigen uitstraling. Gezellig klassiek of met moderne strakke lijnen, precies zoals onze klant het wil.”

Atelier

“Daarna gaan wij met u project aan de slag in ons eigen atelier. Ons machinepark is modern en computergestuurd. Lasertechnologie laat ons toe de kantafwerking naadloos te bevestigen op de ondergrond.  Door het gebruik van deze en andere geavanceerde technologie, kwaliteitsvolle materialen en onze jarenlange ervaring krijgen onze ontwerpen een hoogwaardige afwerking. Zo kunnen we specifieke afmetingen of vormen aan.

Onze eigen plaatsingsdienst zorgt op zijn beurt voor het feilloos opbouwen van het door onze klanten gedroomde interieur”, aldus Giel.

Naast interieur van woningen realiseert Interieurbouw Deneef ook winkelinrichtingen. Interieurbouw Deneef werkt rechtstreeks met eindklanten maar ook met architecten en interieurarchitecten.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om samen ook u project te realiseren.

Cottagestijl Lostraat 44, 1703 Schepdaal Tel. 02/567.04.37